Rovex Inzenjering
Laserski metar DISTO D2

Laserski metar DISTO D2


Bezkontakni digitalni daljinomer - merite udaljenost, površinu i zapreminu jednim potezom - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - visoka zaštita od prašine i vode IP54 - mali i pogodan za rukovanje

Daljinomer DISTO D2

Leica DISTO ™ D2 je već sada dobro poznat na tržištu kao najmanji laserski uređaj za merenje daljine u svetu. Mnogobrojne ankete tržišta su pokazale da je Leica DISTO ™ D2 izabran za najbolji laserski merni alat za mnoge, kao što su električari, vodoinstalateri, keramičari, parketari i mnogi drugi izvođači radova. Ovaj mali ali robustan laserski metar je manje od mnogih mobilnih telefona, ali iako je prepun osnovnih mernih funkcija jednostavan je za korišćenje. Sa preciznošću 1.5mm i dometom do 60 metara je idealna za većinu internih aplikacija. Leica DISTO ™ D2 predstavlja pravi profesionalni laserski metar veoma konkurentne cene i dalje uključujući i 2 godine garancije.

Disto D2

Zgodan i jednostavan za korišćenje

Novi ergonomičan i kompaktan dizajn Leica DISTO ™ D2 postavlja ovaj instrument ispred svih drugih mernih uređaja. Leica DISTO ™ D2 je najmanji instrument na tržištu, pogodan za upotrebu i lako staje u džep.

Veliki i jasan displej

Leica DISTO ™ D2 ima tri reda na ekranu, pokazuje jedan i konačan rezultat različitih merenja, kao što je površina i zapremnina i to u isto vreme. Rezultati je lako očitati, čak i u mraku, zahvaljujući osvetljenom displeju.

Jednostavno pametan

Samo jednim pritiskom dugmeta, merite razdaljinu, visinu, udaljenost od nekog objekta, lako računate površinu i zapreminu prostora, sa veoma pouzdanim rezulatima.

Memorija

Poslednjih deset merenja se automatski skladište i može biti očitavati u svakom trenutku. Sabiranje i oduzimanje rastojanja ili povrišine je dečija igra sa Leica DISTO ™ D2.

Multikunkcionalni završetak

Garantuje precizne rezultate prilikom merenja sa ivicama ili uglovima, jer Leica DISTO ™ D2 može podesiti i postaviti tačno odakle sve vrši merenje.

Staviti pod prismotru

Da biste obeležili jednake delove udaljenosti samo je potrebno da podelite Vaš laserski metar da svaki put kad prekoračite označenu vrednost jednom ili vise puta on se oglasi zvucnim signalom, podešavanje se vrši brzo i lako.

Veliki broj funkcija

Leica DISTO ™ D2 može da izračuna površinu, zapreminu, jednaku udaljenost i ima dve osnovne funkcije Pitagorine teoreme. Ima zadršku od 5 sekundi kao i memoriju 10 poslednjih merenja.

Tehnički podaci DISTO D2 Laserski metar - daljinomer
Artikal br. 3.510.205.150
Tačnost merenja ±1,5mm
Merni opseg 0,05 - 60m; 0,16 - 190 ft
Merne jedinice m, in, ft
Jedinice na displeju Razdaljina 0.000 m, 0.00 ft, 0' 0'' 1/16, 0.0 in
Površina 0.000 m², 0.00 ft²
Zapremina 0.000 m³, 0.00 ft³
Pamćenje zadnjih merenja 10
Napajanje AAA 2x1,5V
Broj merenja po bateriji do 5000
Radna temperatura / skladištenje -10°C do 50°C / -25°C do +70°C
Zaštita IP54
Ugradjeni tajmer da
Automatsko gasenje posle 180 sek
Dimezije 23 x 43 x 111mm
Težina 90g
Isporuka Merni uređaj, baterija, futrola i uputstvo za korišćenje na srpskom


YouTube Video E-katalog Laserski metar DISTO D2 Uputstvo za Laserski metar DISTO D2 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page